Καλώς ήλθατε στο www.glutenfreeonline.gr . Είμαστε μια νέα εταιρία που δημιουργήθηκε με σκοπό να καλύψει τις ανάγκες των ατόμων  που πάσχουν από εντεροπάθεια από γλουτένη ή έχουν δυσανεξία στη γλουτένη.

Έχοντας ασχοληθεί για καιρό με άτομα που πάσχουν από κοιλιοκάκη και μοιραζόμενοι καθημερινά τις ανησυχίες σας αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στη δημιουργία αυτού του ηλεκτρονικού  καταστήματος καθώς και του πρώτου εμπορικού καταστήματος στην Ελλάδα αποκλειστικά για άτομα με δυσανεξία στη γλουτένη, ώστε να μπορέσουμε να προσφέρουμε σε σας προϊόντα από διάφορους γνωστούς οίκους παραγωγής προϊόντων ελεύθερων γλουτένης.

Η κίνησή μας αυτή, σκοπό έχει να σας προσφέρει προϊόντα αναγκαία – ασφαλή – αναγνωρίσιμα και στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Στο ξεκίνημά μας διαθέτουμε σε σας προϊόντα σε διάφορες κατηγορίες όπως αλεύρι και μίγματα αλεύρων, ψωμί  και αρτοπαρασκευάσματα, γλυκά και αλμυρά σνακ, δημητριακά, ζυμαρικά κ.α.

Γνωρίζοντας την ανασφάλεια και την αβεβαιότητα που επικρατεί στην αγορά με την κυκλοφορία προιόντων αβέβαιης προέλευσης και την δραστηριοποίηση, στον κλάδο του εμπορίου τροφίμων, ατόμων που δεν γνωρίζουν πώς να χειριστούν προϊόντα ελευθέρα γλουτένης, δεσμευόμαστε για την ύπαρξη πιστοποιητικών που συνοδεύουν όλα τα προϊόντα που εμπορευόμαστε καθώς και για την ορθή πρακτική όσον αφορά το χειρισμό τους. Έτσι είστε σίγουροι ότι τα προϊόντα που αγοράζετε είναι πιστοποιημένα ελεύθερα γλουτένης και δεν εχουν υποστεί επιμόλυνση σε κανένα στάδιο από την παραγωγή μέχρι την τελική τους κατανάλωση.

Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι εκτός από ελεύθερα γλουτένης, πολλά από τα προϊόντα μας είναι και ελεύθερα από διάφορα αλλεργιογόνα ( λακτόζη, γαλακτοκομικά γενικότερα, σόγια, αυγό, ξηρούς καρπούς κ.α. ). Επίσης  αρκετά από τα προϊόντα μας είναι και βιολογικά και ελεύθερα από γενετικώς τροποποιημένους οργανισμούς (GMO’s). Μπορείτε μάλιστα, χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα φίλτρα να αναζητήσετε άμεσα τα προϊόντα που ικανοποιούν τις διατροφικές ανάγκες σας.

Περιηγηθείτε ελεύθερα στο site μας, και νιώστε την ασφάλεια και την ανώτερη γεύση των προιόντων μας σε κάθε σας επιλογή.