CAKE - POPS Gluten-Free

Υλικά

1 συσκευασία Μείγμα για κέικ σοκολάτας ή βανίλιας της Happy Kitchen 

Άλειμμα σοκολάτας της Plamil 

Σοκολάτα κουβερτούρα Plamil

Πολύχρωμη τρούφα BioVegan

Ξυλάκια για γλειφιτζούρια ή για σουβλάκια.

 

Εκτέλεση.

Φτιάχνετε το κέικ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Τρίβετε στο multi το κέικ και το αδειάζετε σε μπολ. Προσθέτετε μέσα στο μπολ τόσο άλειμμα σοκολάτας όσο χρειάζεται για να έχετε μία ομοιογενή και έυπλαστη ζύμη. Πλάθετε μπαλάκια ίδιου μεγέθους και τα καρφώνετε σε ξυλάκια. Σε ευρύχωρο μπολ αδειάζετε τη χρωματιστή τρούφα. Λιώνετε τη σοκολάτα σε μπεν-μαρί και βουτάτε μέσα το cake – pop να καλυφθεί ολόκληρο. Το ρολάρετε μέσα στην τρούφα και το ακουμπάτε σε λαδόκολλα να στεγνώσει. Μπορείτε να τα βάλετε για λίγο στο ψυγείο να σφίξουν.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ