Μπισκότα Ραγισμένα
Υλικά:
- 200γρ. αλεύρι χ.γ.
- 2 αυγά
- 100γρ καστανή ζάχαρη
- 80γρ λιωμένο βούτυρο
- 250γρ λιωμένη σοκολάτα
- 1 φακελάκι βανίλια σε σκόνη
- 1 φακελάκι baking powder
- 1 φλυτζάνι αλεσμένα κότζι-μπέρι, μύρτιλα, καρύδια
Εκτέλεση
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί και αφήνουμε αυτό το μείγμα στο ψυγείο για 2 ώρες. Μετά πλάθουμε μπαλίτσες, τις βουτάμε στη ζάχαρη και μετά στην άχνη και τις τοποθετούμε σε ταψί στρωμμένο με λαδόκολλα.
Ψήνουμε για 15 λεπτά στους 180˚ C μέχρι να «ραγίσουν».