ΕΚΛΕΡ ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ ΜΕ ΣΑΒΑΓΙΑΡ
Υλικά
Για την ΚΡΕΜΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ χωρίς γλουτένη
- 1 λίτρο γάλα
- 3 αυγά
- 1 φλιτζάνι κορν-φλαουρ
- 1.5 φλιτζάνι ζάχαρη
- 3 βανιλάκια
1 συσκευασία Μπισκότα σαβαγιάρ
1 Σοκολάτα κουβερτούρα
Εκτέλεση
Βράζουμε το γάλα. Σ΄ένα μπολ βάζουμε τα υπόλοιπα υλικά και τα κάνουμε ένα μείγμα. Μόλις κοχλάσει το γάλα ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε συνεχώς με το σύρμα μέχρι να πήξει.
Όταν κρυώσει η κρέμα, κόψτε μια φέτα στο πάνω μέρος των μπισκότων σαβαγιάρ, απλώστε επάνω την κρέμα, σκεπάστε με τη φέτα που κόψατε και περιχύστε με λιωμένη σοκολάτα κουβερτούρα.