ΕΚΛΕΡ ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ ΜΕ ΣΑΒΑΓΙΑΡ

ΕΚΛΕΡ ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ ΜΕ ΣΑΒΑΓΙΑΡ

Υλικά

Για την ΚΡΕΜΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ χωρίς γλουτένη

  • 1 λίτρο γάλα
  • 3 αυγά 
  • 1 φλιτζάνι κορν-φλαουρ
  • 1.5 φλιτζάνι ζάχαρη
  • 3 βανιλάκια 

1 συσκευασία Μπισκότα σαβαγιάρ 

1 Σοκολάτα κουβερτούρα

Εκτέλεση

Βράζουμε το γάλα. Σ΄ένα μπολ βάζουμε τα υπόλοιπα υλικά και τα κάνουμε ένα μείγμα. Μόλις κοχλάσει το γάλα ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε συνεχώς με το σύρμα μέχρι να πήξει.

Όταν κρυώσει η κρέμα, κόψτε μια φέτα στο πάνω μέρος των μπισκότων σαβαγιάρ, απλώστε επάνω την κρέμα, σκεπάστε με τη φέτα που κόψατε και περιχύστε με λιωμένη σοκολάτα κουβερτούρα.